Grįžtu. Gal neilgam. Bet vis tiek.

Spėkit kas grįžta?;D Jaučiuosi tokia nepastovi. Nors visada galvojau, kad kaip tik esu labai atsakinga ir pareiginga. Kadangi blog'as - ne pareiga, o pačios noras jį rašyti, todėl negaliu šios savo savybės įrodyti.
Jei atmintis neapgauna, blog'ą vėl pradedu rašyti 4tą kartą:
1) užsiregistravau 08-12-01
2) po poros pranešimų pamiršau ir vėl grįžau po poros mėnesių
3) tikrai buvo trumpu pauzelių, bet vėl visas nutraukiau šį ankstyvą pavasarį.
Kaltinkim egzaminus ir šiaip 12 klasę. Nors ir žinau, kad jie čia niekuo dėti. Pati, matyt, patingėdavau rašyti. Nors visada galima rasti ką.
Tad 2010 liepos 3d vėl grįžtu. Šįkart kiek kitaip. Ištryniau visus senus pranešimus. Ne todėl, kad man dėl jų būtų gėda ar dar kas. Tiesiog taip norėjau. Galbūt jau ryt gailėsiuos, bet nebegalima bus to pakeisti. Ir gerai. Šiandien juos visus perskaičiau. Kai kurie taip pralinsmino, kai kurie leido prisiminti kažką gražaus. 2008 gruodį nusipirkau sarafaną, 2009 vasarą pykau, kad žmonės nesilaiko duoto žodžio, taip pat keli įrašai apie filmus, serialus, mano nuotaikas. Iš viso jų buvo 61. Palikau 4. Tarkim, kad geriausius. Nors sunku nuspręsti, kas iš tiesų yra gerai. Juk visuose nors kažkiek buvo manęs, tos akimirkos manęs. Tikiuosi, po trupinėlį savo akimirkų ir toliau čia sudėti.
Taip pat vėl ruošiuosi skaityti kitų blog'us. Džiaugiuosi, kad tuos, kurie labiausiai patinka, kuriuos seku, kartais irgi šiek tiek apsileidžia. Taip ir aš jaučiuosi kiek geriau, kad ne visada daug praleidžiu.
Blog'o struktūros nekeičiu. Man patinka šis gelsvas ir žalias fonas. Taip pat tie mieli padarėliai=} Ir Radausko eilėraštukas liks. Tik skaitomų blog'ų sąrašą reikės kiek paredaguoti, manau, kai kurie ten labai seniai nebenaudojami, taip pat paieškosiu ir naujų įdomių blog'ų.. O puslapius apie save bei citatas palieku. Dėl PS ilgiau galvojau, bet bent kolkas ir jis liks. Tik reikia kiek atnaujinti. Viską. Visgi vėl naujas startas!


p.s. Lietuvių egzaminas - 99! Didžiuojuosi savimi;D Ir visai negaila to 1 balo. Jis įrodo, kad esu nuostabi, bet nesu genijus;D

__________________
Muzika: The Saturdays - Issues
Nagai: oranžiniai su žaliais ornamentais ir mėlynasi apvedimais. Tikiu, kad puikiai supratot;D Ar bent pati suprasiu kitą kartą skaitydama
Plaukai: a la kuodas

0 komentarai (-as/-ų):